FYRESDALTUR 2017

Påmelding del 1: Fyll ut dette skjemaet

Påmelding del 2: BETAL arrangementet. Det er først når du har betalt at du er ferdig påmeldt.

Du kan betale turen på to måter: 1) Sette inn beløpet på Filadelfia sin konto: 3000 15 22 163. Merk innbetalingen med: "FYRESDAL" + navnet til alle betalingen gjelder for. 2) Betal via VIPPS! søk på konto "Påmelding Filadelfia Arendal" (ViPPS!-nummer: 97778) og husk å skrive hvem det er betaling for i merknadsfeltet. Spørsmål? Ring Lene 48888885

INFORMASJON OM PRISER:

Familier:

Voksne (fra 21 år) i familierom kr. 1000,-

Ungdom (16-21 år + studenter) i familierom kr. 300,-

Barn (3-15 år) i familierom kr. 250,- (Man betaler ikke for barn nr. 5, max betaling blir derfor kr. 1000,- for barn)

Barn 0-2 år går gratis hvis de ligger i medbragt sengforeldrenes rom.

 

Enkeltpersoner/ektepar uten barn:

To voksne på dobbeltrom kr. 2700,- totalt

En voksen på enkeltrom kr. 2700,-

Info: Fordi det nesten bare er 4, 6 og 8 mannsrom på Fyresdal, er prisen for dobbelt- og enkeltrom høyere, da vi må bruke store rom og mister flere sengeplasser på dette. Er det ektepar eller enkeltpersoner som ønsker å dele rom sånn at det fyller opp et firemannsrom eller mer, koster det kr. 1000,- pr person. Oppgi da gjerne i påmeldingen hvem du ønsker å bo på rom med.

 

Ungdommer:

Ungdom (16-21 år + studenter)  i 6-8 mannsrom kr. 300,-

Ungdom (21 år +) som ønsker å sove i 6-8 mannsrom med andre ungdommer kr. 1000,-

Info: På grunn av rominndelingen på Fyresdal, sover ungdom til og med 15 år på rom med foreldre/familie, med mindre andre avtaler er gjort. Er du under 16 år og kommer uten familie, kontakt Stine på tlf: 920 65 767.

 

Camping/telt:

Campingvogn/telt Voksen kr. 550,- pr pers. 21 år og oppover

Campingvogn/telt Barn kr. 150,- pr. pers 4-16 år

Campingvogn/telt Ungdom kr. 250,- pr.pers 16-21 år + studenter

Info: Det er nytt og flott dusjanlegg der.

GENERELL INFORMASJON:

Inkludert i prisen du betaler er overnatting og mat (frokost, matpakke og middag).
I år blir det ingen kjøkkentjeneste, da vi har kjøpt denne tjenesten ekstra.

Når helgen nærmer seg vil du motta en mail med mer informasjon, program og spørsmål om du kan ta med enten godteri, kake eller frukt til kveldskosen.

Påmeldingsfrist er 21. mai.

Har du spørsmål? Kontakt Stine Wikanes Hansen på email: stine.wikanes.hansen@gmail.com

Alle felter med rød stjerne MÅ fylles ut for at du skal kunne sende inn skjemaet.

Dine personlige opplysninger

Tips: når du har sendt inn påmeldingen, vil du få tilsendt en mail med viktig informasjon om turen og betalingsinformasjon.

Påmelding

Trykk: "Godta"

  • Det finnes ingen event det er mulig å registrere seg på akkurat nå.

Bilde på Internett?

Tips: Det kan bli tatt bilder under Filadelfias arrangementer, disse forbeholder vi oss rett til å publisere på vår nettside, Facebook og Instagram

NB! HUSK Å BETALE TUREN!

Samtykke-erklæring for personopplysninger

Når du legger inn personlige opplysninger om deg, vil Filadelfia Arendal håndtere disse med forsiktighet. Det er daglig leder i Filadelfia som er behandlingsansvarlig for personopplysningene.

Det er frivillig å gi Filadelfia Arendal opplysninger om deg selv, vi oppbevarer dine personopplysninger i våre registre inntil du selv velger å slette dem.

Vi gir ikke opplysningene dine videre til andre privatpersoner eller organisasjoner. Det er kun administrasjonen i Filadelfia som kan se hele din profil i tillegg til deg selv. Andre ledere i Filadelfia kan se deler av din profil.

Du velger selv om de andre som er brukere av MinFila kan se din informasjon. Dette kan forandres av deg selv i profilen din når som helst.

De som er ledere i Filadelfia vil kunne se dine opplysninger, men de har ikke anledning til å gi dem videre til andre. Alle brukere på MinFila og lederne i Filadelfia, har skrevet under på en taushetserklæring som blant annet gjelder den informasjonen du legger inn om hvor du bor etc.

Filadelfia vil bruke opplysningene om deg til å sende deg e-mail, sms eller brev. Det går an å reservere seg mot sms og e-mail ved å krysse av i profilen din.

Hvis du er medlem eller tilhørig i menigheten, sender vi inn personnummeret ditt til departementet en gang hvert år som grunnlag for den økonomiske støtten vi mottar fra det offentlige (kirkeskatten)

Du kan når som helst gi oss beskjed om at du ikke lenger vil være medlem/tilhørig i menigheten eller at ditt navn skal strykes fra våre registre. Vi vil da umiddelbart og senest innen 30 dg. etterkomme dette ønske. vår kontakt-mail er: post@filadelfia-arendal.no

Dine opplysninger vil være i våre registre til du sier fra om noe annet. Vi har også en årlig gjennomgang av registrerte personer (ikke medlemmer/tilhørige) der vi vurderer hvilke personer som ikke lenger er aktive og som bør strykes eller settes som inaktive i datasystemet vårt og som derfor ikke lenger får tilsendt informasjon fra oss.

Hvis du har spørsmål rundt disse tingene, ta gjerne kontakt med daglig leder på telfon 37055500

Jeg har forstått hvordan Filadelfia Arendal håndterer mine personlige opplysninger som jeg gir og samtykker i at Filadelfia Arendal kan bruke de på den måten.

Kryss av i boksen under

Takk skal du ha! Ikke glem og trykke på "Legg til"-knappen under denne setningen, til høyre.