Påmelding til Tentro 22/23

Fyll ut skjemaet under for å melde deg på Tentro. 

Det vil bli holdt to uforpliktende informasjonsmøter for Tentro. Her vil det bli gitt informasjon om undervisning, opplegg turer og mer. Møtene er identiske, så det holder å komme på et av de. 

  • Tirsdag 21. juni kl. 19:00
  • Tirsdag 23. august kl. 19:00
    NB! Det holder å delta på ett av møtene (de er helt like)

PRIS: Tentro har en kontingent på 1500,-  Det betales til konto 3000.15.22163 (merkes med konfirmantens navn).
Prisen inkluderer undervisningsopplegg, 3 turer og fellesbilde fra høytidsdagen. Skulle økonomien være et problem, tar du kontakt. 

 

VIKTIGE DATOER:

Oppstart: Tirsdag 30. august kl. 18:00 til kl. 20:00

Bli-kjent-leir:  Fredag 02.-04. september 

Tentropresentasjon: Søndag 06. november kl. 11:

Høytisdag: Søndag 14. mai 2023  kl. 11:00

Komplett program for hele året kommer på mail. 


Kontaktinformajon: espen@filadelfia-arendal.no

Personvern tillatelse

NB! HUSK Å BETALE TENTRO-AVGIFTEN:-)

Samtykke-erklæring for personopplysninger

Når du legger inn personlige opplysninger om deg, vil Filadelfia Arendal håndtere disse med forsiktighet. Det er daglig leder i Filadelfia som er behandlingsansvarlig for personopplysningene.

Det er frivillig å gi Filadelfia Arendal opplysninger om deg selv, vi oppbevarer dine personopplysninger i våre registre inntil du selv velger å slette dem.

Vi gir ikke opplysningene dine videre til andre privatpersoner eller organisasjoner. Det er kun administrasjonen i Filadelfia som kan se hele din profil i tillegg til deg selv. Andre ledere i Filadelfia kan se deler av din profil.

Du velger selv om de andre som er brukere av MinFila kan se din informasjon. Dette kan forandres av deg selv i profilen din når som helst.

De som er ledere i Filadelfia vil kunne se dine opplysninger, men de har ikke anledning til å gi dem videre til andre. Alle brukere på MinFila og lederne i Filadelfia, har skrevet under på en taushetserklæring som blant annet gjelder den informasjonen du legger inn om hvor du bor etc.

Filadelfia vil bruke opplysningene om deg til å sende deg e-mail, sms eller brev. Det går an å reservere seg mot sms og e-mail ved å krysse av i profilen din.

Hvis du er medlem eller tilhørig i menigheten, sender vi inn personnummeret ditt til departementet en gang hvert år som grunnlag for den økonomiske støtten vi mottar fra det offentlige (kirkeskatten)

Du kan når som helst gi oss beskjed om at du ikke lenger vil være medlem/tilhørig i menigheten eller at ditt navn skal strykes fra våre registre. Vi vil da umiddelbart og senest innen 30 dg. etterkomme dette ønske. vår kontakt-mail er: post@filadelfia-arendal.no

Dine opplysninger vil være i våre registre til du sier fra om noe annet. Vi har også en årlig gjennomgang av registrerte personer (ikke medlemmer/tilhørige) der vi vurderer hvilke personer som ikke lenger er aktive og som bør strykes eller settes som inaktive i datasystemet vårt og som derfor ikke lenger får tilsendt informasjon fra oss.

Hvis du har spørsmål rundt disse tingene, ta gjerne kontakt med adm. leder på telefon 37055500

Jeg har forstått hvordan Filadelfia Arendal håndterer mine personlige opplysninger som jeg gir og samtykker i at Filadelfia Arendal kan bruke de på den måten.